#41 – På jakt etter lykke og på flukt fra seg selv

  Concept of deadline, businessman running and a grim reaper after him.

  Velkommen til en ny episode av SinnSyn. Dagens episode tar opp igjen temaer jeg har snakket om før. Det blir dermed noe repetisjon, men forhåpentligvis også en god del nytt. I dag skal du få være med til folkebiblioteket i Kristiansand. Det er Humanetisk forbund som arrangerer en hel uke med foredrag og debatter. Jeg skal snakke under overskriften «På jakt eter lykke og på flukt fra seg selv». Hva er lykke? Hvordan kan vi oppnå det? Og hva er forutsetningene for et godt liv. Det er mange måter å snakke om lykke på, og jeg har valgt ut en del teorier som jeg mener kaster lys over temaet på en interessant måte.

  Da tar vi turen til Humanetisk uke i Agder og mitt foredrag på biblioteket i Kristiansand. Det er torsdag 28. september 2017.

  I forkant av arrangementet ble det skrevet en artikkel om temaet og foredraget i Kristiansand Avis under overskriften Gode verktøy for lykke.

  Bilder fra arrangementet

  Sondre Risholm Liverød
  Psykologspesialist
  WebPsykologen.no

  Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Han driver nettmagasinene WebPsykologen.no og Psykolog.com som sikter på å formidle psykologi på en anvendelig måte gjennom artikler og videoforedrag. Han underviser i utviklingspsykologi ved Universitetet i Agder. I 2016 ga han ut boken «Selvfølelsens Psykologi» og i 2017 kom boken «Jeg, meg selv og selvbildet».

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here