Selvutviklingskurs & Foredrag for ALLE

Ønsker du et tankevekkende, inspirerende, morsomt og faglig solid foredrag med fokus på menneskets muligheter for vekst, utvikling, samhandling eller tilpasning, er jeg sikker på at jeg kan levere det du vil ha. Tematikken kan skreddersys etter behov, og jeg garanterer at ingen blir trøtte under foredraget.
Jeg har jobbet som klinisk psykolog i 12 år. Jeg jobber primært med selvutvikling i ulike former for grupper, og det er gruppepsykoterapi som er mitt spesialfelt. I tillegg til min jobb som psykoterapeut og klinisk psykolog, driver jeg blant annet WebPsykologen.no og Psykolog.com i privat regi. Mitt mål er å spre kunnskap om mental helse og muligheter for vekst og utvikling til så mange som mulig. Parallelt med utviklingen av ulike nettmagasin, driver jeg en utstrakt kursvirksomhet. Omtrent ukentlig har jeg oppdrag for en rekke ulike bedrifter. Jeg er forankret i psykologisk og filosofisk teori, men målet er hele tiden å vise hvordan teorien kan brukes i praksis. Humor er en viktig del av kursene, mens tematikken kan være dypt alvorlig. Etter hundrevis av kurs på tvers av yrkesgrupper og fylkesgrenser, våger jeg å tilby fornøydhetsgaranti.  
Portrett sirkel
Psykologspesialist Sondre Risholm Liverød

Jeg kan skreddersy kurs for bedrifter, ledergrupper eller andre organisasjoner. Mitt utgangspunkt er psykologi og filosofi presentert på en praktisk anvendelig måte. Jeg har spesialisert meg på å gjøre psykologien lett tilgjengelig og hverdagslig relevant.  Tema kan variere etter behov og ønske. Lederstil, arbeidsmiljø, personlig vekst og utvikling, parforhold, mindfulness og vår håndtering av følelser og konflikter er blant de temaene jeg ofte snakker om. Jeg vil at alle mine kurs skal være faglig solide, tankevekkende, inspirerende og morsomme. Du skal ikke bli trøtt på foredrag i regi av WebPsykologen.

 

Min erfaring er at utbytte blir best dersom innholdet formidles med humor og hverdagslige eksempler. Mitt mål er at deltakerne skal le mye, anspores til å reflektere over seg selv, få mer innsikt i det mellommenneskelige landskapet og inspireres!

 

Working metal gears inside businessman head in concrete wall backgroundKursene kan tilpasses og fungere godt på alt fra julebord, inspirasjonsdager til mer faglige anledninger. Fokus kan knyttes opp mot den enkeltes muligheter, eller vi kan se på kulturen i større grupper og på arbeidsplasser. Kursenes største styrke ligger i evnen til å sette ord på det som ofte ligger i skyggen av vår bevissthet, men likevel hindrer oss på en eller annen måte. Kursene tilstreber å gjøre det ”ubevisste bevisst” på en måte som ansporer til spenning, positiv bevegelse og vekst.

 

Kontakt

For spørsmål eller bestilling kan du kontakte meg på følgende måter

[contact-form-7 id=”9034″ title=”Kontaktskjema nye webpsyk”]

 

Tilbakemeldinger på foredrag fra tidligere deltakere

Mange av foredragene og kursene har vi evaluert i forhold til flere faktorer, og følgende gjennomsnitt bygger på over 600 tilbakemeldinger fra kursdeltakere. Streken angir gjennomsnittet av det folk har skåret på evalueringsskjemaene etter endt kurs/foredrag.

 

Evaluering av kurs

 

Vi ber også om en skriftlig tilbakemelding fra våre deltakere, og vi er stolte av den begeistringen kursdeltakerne formidler etter dagskursene: Ny kunnskap, ettertenksomhet, praktiske verktøy og inspirasjon er noe av det kursdeltakerne sitter igjen med.

 • ”Veldig praktisk og oversiktlig. Lett å bruke i hverdagen”
 • ”Jeg liker den akademiske tilnærmingen og teorien i tett relasjon med praksis. Det gir både dybde og faglig tyngde!”
 • ”Utrolig dedikert og engasjert foreleser. Har gitt mange ”knagger” og impulser til videre selvutvikling.”
 • ”Gode og innsiktsfulle forklaringer, og samtidig lett forståelig”
 • ”Veldig interessante, skulle bare ønske det var mer!”
 • ”Utrolig mye lærerikt stoff, kunnskapsrik og dyktig foreleser”
 • ”Masse bra eksempler for å forklare psykiske mekanismer”
 • ”Supert! Psykologi presentert på en lettfattelig og praktisk måte! Takk!”
 • ”Mye innsikt og veldig konkret til hjelp i hverdagen.”
 • ”Beste kurset jeg har vært på. Utrolig god formidling. Alt var interessant. Takk!”
 • ”Oppbyggende og forståelig kunnskap som kunne knyttes til egen situasjon.”
 •  Temaene var veldig relevante. Rett inn i egen hverdag. God formidlingsevne hos foredragsholder.
 • Veldig bra med en uformell tone og veldig interessant info. Foreleser er dyktig og veldig til stede.
 • Kunnskap, humor og formidabelt engasjement. Veldig interessant om menneskesinnet.