Vår Pris 305,-     Spar 44,-

Veil. pris: 349,-

Fri frakt!

Leveringstid: Sendes fra lager i Oslo i løpet av to virkedager
Betaling skjer via faktura som følger boken

Beskrivelse av boken

De fleste ønsker å være seg selv fullt og helt, men fordi vi mennesker er så opptatt av hvordan vi burde være, og hvordan andre oppfatter oss, spiller vi roller. Så lenge vi ikke aksepterer oss selv og andre slik vi er, vil vi alltid være på jakt etter noe annet. I denne jakten spiller vi ulike «livsspill» som lover at vi vil føle oss bedre en gang i fremtiden. Problemet er at fremtiden ofte bringer med seg nye krav og forventninger som vi må innfri før vi kan føle oss tilfredse. Denne boken handler om å avsløre et ego som aldri blir fornøyd.

At vi kan trene for å bli sterkere i kroppen, er velkjent. Fullt så kjent er det ikke at vi kan trene hjernen for å bli sterkere mentalt. Mental styrke handler om å leve etter velvalgte prinsipper. Det dreier seg om å bevare roen i pressede situasjoner og om å forstå seg selv, sine egne følelser og mentale mønstre. Det handler om evnen til å sette ting i perspektiv, se dypere inn i tilværelsen og utvikle sine naturlige tilbøyeligheter. Denne formen for psykologisk kapasitet kan stimulere kreativiteten vår, kultivere et vennlig og åpent sinn, styrke selvfølelsen og medfølelsen vår og gi oss et liv med flere nyanser. Her får du kunnskapen du trenger, og 31 gode øvelser for å styrke de mentale musklene dine.

Når du trykker Bestill godtar du salgsbetingelsene som følger:

Salgsbetingelser   Ansvarlig for håndtering av ordre, levering og fakturering er Sentraldistribusjonen (SD), Oslo. I henhold til kjøpsloven har du 2 ukers angrefrist på varer bestilt via internett. Produktet returneres i salgbar stand (dersom ikke mottatt skadet) sammen med leveringsdokumentene du mottok med varen. Eventuelle returer bes sendt direkte til SD. Kunden betaler returporto. (Sentraldistribusjon AS, 0540 OSLO) De samme betingelser gjelder som over når bøker selges til utlandet, UNNTATT når det gjelder frakt. Det blir lagt til frakt på alle forsendelser etter postens takster til det aktuelle land. (www.posten.no)

Boken retter seg både mot fagfolk og mot «folk flest». Den er forankret i veldokumenterte psykologiske teorier, men teoriene er satt inn i en hverdagslig sammenheng for at de skal bli mer praktiske og anvendelige. Målet er kort og godt å gi deg som leser økt forståelse av menneskets psyke. Hypotesen er at mer innsikt i egne psykologiske mønstre er første skritt på veien mot et rikere liv.

Fakta

Forfatter: Sondre Risholm Liverød ISBN: 9788283141061 Utgivelsesår: 2017 Forlag: Portal Målform/språk: Bokmål Innbinding: Heftet Antall sider: 346