Vår Pris 305,- Spar       44,-

Veil. pris: 349,-

Fri frakt!

Leveringstid: Sendes fra lager i Oslo i løpet av to virkedager

Når du trykker Bestill godtar du salgsbetingelsene som følger:

Salgsbetingelser   Ansvarlig for håndtering av ordre, levering og fakturering er Sentraldistribusjonen (SD), Oslo. I henhold til kjøpsloven har du 2 ukers angrefrist på varer bestilt via internett. Produktet returneres i salgbar stand (dersom ikke mottatt skadet) sammen med leveringsdokumentene du mottok med varen. Eventuelle returer bes sendt direkte til SD. Kunden betaler returporto. (Sentraldistribusjon AS, 0540 OSLO) De samme betingelser gjelder som over når bøker selges til utlandet, UNNTATT når det gjelder frakt. Det blir lagt til frakt på alle forsendelser etter postens takster til det aktuelle land. (www.posten.no)

Beskrivelse av boken

Hva vi føler for oss selv påvirker alle våre opplevelser. Det påvirker oss i vennskap, i kjærlighet, som foreldre og på jobb. Selvfølelsen påvirker hvilke mål vi setter oss i livet. God selvfølelse gjør oss aktive og interesserte, mens lav selvfølelse gjør oss usikre og unnvikende. Med god selvfølelse får vi overskudd og evnen til å hvile i oss selv. Med dårlig selvfølelse må vi tilkjempe oss noe mer for å føle oss verdifulle, og det kan være utmattende. Selvfølelsen påvirker vår livskvalitet og det spiller en rolle i forholdet mellom suksess og fiasko på en rekke områder. Hvordan vi vurderer oss selv og vår egen verdi, påvirker hvordan vi tenker, føler og handler i møte med livets utfordringer.

 

Denne boken går i dybden på selvfølelse og gir deg kunnskapen du trenger i tillegg til 20 øvelser som kan styrke din selvfølelse. Boken er skrevet for «folk flest», men også for behandlere som ønsker å hjelpe sine klienter med problemer knyttet til selvfølelse. Ved hjelp av psykologisk (selv)innsikt, psykoterapeutiske teknikker, mindfulness og filosofisk ettertanke, er det mulig å trene opp et skarpere fokus og en bedre selvfølelse.

Fakta

Forfatter: Sondre Risholm Liverød

ISBN: 9788283140880

Utgivelsesår: 2016

Forlag: Portal

Målform/språk: Bokmål

Innbinding: Heftet

Antall sider: 296