Hjem Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

I Fakta om fiksjon vil romanforfattere møte fagpersoner til samtale om et tema de skriver om. Trude Marstein har fått strålende kritikker for sin nyeste roman, “Så mye hadde jeg” en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening – men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen. Jeg gleder meg til å snakke med Trude Marstein om vårt begjær eter ALT.

Norsk Forfattersentrum Sørlandet ved Irene Gressli Haugen har invitert meg til en samtale med Vigdis Hjorth. Tema er selvbildet, og utgangspunktet for samtalen er boken som heter “Lærerinnens sang”. Vigdis Hjorth er en formidabel forfatter, og jeg gleder meg til å møte henne på Teateret i Kristiansand 5. mars. Kommer du?

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

24. OKTOBER KRISTIANSAND