Har du innspill?

Dette kontaktskjemaet er kun tilgjengelig for medlemmer på landslagsnivå. Som del av ditt medlemskap kan du komme med innspill, foreslå gjester til podcasten eller tematikk du ønsker belyst.

To view this content, you must be a member of Sondre Risholm's Patreon at $14 or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.
Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han driver nettmagasinene WebPsykologen.no og Psykolog.com, som sikter på å formidle psykologi på en anvendelig måte gjennom artikler og videoforedrag. Han underviser i utviklingspsykologi ved Universitetet i Agder. I 2016 ga han ut boken «Selvfølelsens psykologi», og i 2017 kom boken «Jeg, meg selv og selvbildet». I 2018 ble «Psykologens journal» publisert på Cappelen Damm. Denne boken beskriver psykologens møte med livets store spørsmål. I regi av WebPsykologen.no har Sondre også en podcast som heter SinnSyn. Her publiserer han ukentlige foredrag og samtaler om psykologi, filosofi og livssyn. I forbindelse med «Psykologens journal» har Sondre hatt mange samtaler med Pastor Rune Tobiassen. En del av disse samtalene er spilt inn på en podcast som heter «Pastoren & Psykologen». Alle podcastene er tilgjengelige på WebPsykologen.no, iTunes og en del andre plattformer. På YouTube har WebPsykologen en egen kanal hvor Sondre har publisert over 100 videoer. Ønsker du å følge aktiviteten, er det fortrinnsvis WebPsykologens Facebook-side som holder deg oppdatert.

1 kommentar

 1. Hei Sondre,

  Tusen takk for en helt fantastisk podcast/Patreon-side. Jeg har lært og lærer så utrolig mye om det å være menneske og medmenneske av deg. Virkelig takknemlig for jobben du gjør.

  Jeg har to innspill:

  1. Kunne du tenkt deg å lage en podcast om forelskelse/kjærlighet i datingappenes tidsalder? Hva er dine tanker om hva denne formen for dating gjør med oss (single)? Du har så vidt vært inne på det i noen podcaster, mht. at det er for mange valgmuligheter. Kanskje er det egentlig et større spørsmål om forelskelse/kjærlighet i dagens «lite inderlige» samfunn (som jeg liker å beskrive det). Er kjærligheten for mange (blitt) et objektsspill, istedenfor et metaspill, for å bruke dine ord? (Om jeg forstår konseptet riktig.) Et noe relatert underpørsmål – hvorfor er det lekende lett for noen mennesker å gå inn i (gode) forhold, mens for andre virker det helt umulig?

  2. Du har et utrolig flott og presist språk, fritt for fyllord og snobberi. Men begrepet «i forhold til» bruker du feil:) Det betyr «sammenlignet med», og skal ikke brukes som en generell preposisjon, som mange gjør i dag. Erstatt det med «om», «ved», «med tanke på», «overfor» e.l. (Jeg tror ikke det er egoet mitt i underskudd som hadde behov for å påpeke det, og jeg håper isteden at det er et oppriktig ønske fra min side om å løfte podcasten enda et lite hakk opp:))

  Aller beste hilsen
  Julie (32), Oslo

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here