Shots av SinnSyn 4

Kan man si noe viktig på under ett munutt? Det er i alle fall en interessant øvelse. Jeg forsøker i fjerde epiosde av Shots fra SinnSyn.

Dette blir det fjerde vorspielet hvor jeg serverer shots av SinnSyn. Tanken er at dette fungerer som en rask oppsummering og repetisjon for dere som er faste lyttere av SinnSyn, mens det fungerer som en introduksjon til tematikken på denne podcasten for nye lyttere. Lydefilene er hentet fra mine stunts i sosiale medier hvor jeg forsøker å lage korte videoer som dramatiserer det jeg anser som de viktigste poengene fra psykologifaget og denne podcasten. Nå finner du også en egen podcast du kan abonnere på i iTunes hvor jeg publiserer shots av SinnSyn på 1 minutt. Har du skikkelig dårlig tid, og trenger et innspill, kan du altså få et lite mentalt støt via shots av SinnSyn. Målet med disse små vignettene var i utgangspunktet å vinne litt mer terreng i de sosiale mediene. Blant annet på Instagram hvor maks lengde på en video er 1 minutt. Jeg innbiller meg at flere kunne kommet til podcasten dersom jeg klarer å skape litt interesse for faget på de mest brukte sosiale plattformene. Samtidig har jeg en tanke om at unge mennesker kan ha bruk for anvendt psykologi i sin hverdag, og da må jeg strekke ut en hånd der ungdommen befinner seg. Jeg lykkes ikke veldig godt med dette, men du kan jo hjelpe meg ved å anbefale podcasten og Shots av SinnSyn på Facebook, Instagram, Twitter eller YouTube. Målet mitt er jo å spre kunnskap og interesse for menneskets indre liv til å så mange som mulig, og hvis du deler mine poster eller twitrer shots av SinnSyn videre til dine venner, vil dette prosjektet få stadig flere bein å stå på. Takk for at du følger podcasten, og takk for eventuelt hjelp med å gjøre folk oppmerksomme på min økende tilstedeværelse i sosiale medier. Her kommer 11 shots av SinnSyn som du kan tenke på utover dagen. Jeg nevner også hvilken episode jeg oppsummerer, sik at du eventuelt kan gå tilbake til podcasten for fordype deg i tematikken hvis du få en slik impuls.

Få mer SinnSyn hver måned!

Finner du verdi her på SinnSyn, ønsker å bidra til å holde hjulene i gang, støtte prosjektet og få et medlemskap på mitt mentale treningsstudio med mer SynnSyn hver måned, kan du gå inn på Patreon. Takk til ale dere som allerede støtter SinnSyn på Patreon!

Disse små vignettene fra Shots av SinnSyn, har også blitt en egen podcast som nettopp heter Shots av SinnSyn. Den hviler på en plattform som heter Soundcloud, og du kan finne den i iTunes. Abonner gjerne på “Shots av SinnSyn” i din podcastapp så får du ukentlige tilskudd av syn på sinnet.

Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han driver nettmagasinene WebPsykologen.no og Psykolog.com, som sikter på å formidle psykologi på en anvendelig måte gjennom artikler og videoforedrag. Han underviser i utviklingspsykologi ved Universitetet i Agder. I 2016 ga han ut boken «Selvfølelsens psykologi», og i 2017 kom boken «Jeg, meg selv og selvbildet». I 2018 ble «Psykologens journal» publisert på Cappelen Damm. Denne boken beskriver psykologens møte med livets store spørsmål. I regi av WebPsykologen.no har Sondre også en podcast som heter SinnSyn. Her publiserer han ukentlige foredrag og samtaler om psykologi, filosofi og livssyn. I forbindelse med «Psykologens journal» har Sondre hatt mange samtaler med Pastor Rune Tobiassen. En del av disse samtalene er spilt inn på en podcast som heter «Pastoren & Psykologen». Alle podcastene er tilgjengelige på WebPsykologen.no, iTunes og en del andre plattformer. På YouTube har WebPsykologen en egen kanal hvor Sondre har publisert over 100 videoer. Ønsker du å følge aktiviteten, er det fortrinnsvis WebPsykologens Facebook-side som holder deg oppdatert.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here